english deutsch
Associació Internacional de Joves de Casals Catala
Associació cultural catalana, laica, no partidista ni lucrativa, que pretén el manteniment i l'enfortiment de la presència juvenil catalana o afí a Catalunya a tot el món. Col·laboradors, programes, objectius i contacte.
Consell de la Joventut d'Espanya
Plataforma interassociativa juvenil de participació i de representació àmplia i plural. Objectius, organització, activitats i àrees de treball.
Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana
Entitats membres, programes i activitats, recursos, documents i novetats.
Consell Nacional de la Joventut de Catalunya
Entitats, documents, debat juvenil, fòrum, agenda i notícies.
Direcció General de Joventut del Govern Balear
Pàgina oficial de la Direcció General de Joventut del Govern Balear.
El dret a ser nen
Organització no governamental per a la defensa i promoció dels drets de la infància en el marc de la Convenció sobre els Drets del Nen de Nacions Unides.
Esplai Isard - Flor de Neu
Associació laïca, solidària, igualitària, ecologista i republicana, dedicada a l'educació en el lleure d'infants i joves.
JOC
Joves Obrers Cristians de Badalona i Santa Coloma. Activitats, agenda, experiències i notícies.
Kan Peanut
Col·lectiu ludicoreivindicatiu jove de noies i nois, amb inquietuds, amb anhels de canviar el present i amb moltes ganes de festa.
Kidlink
Organització orientada a involucrar la major quantitat de joves de fins a 15 anys en un diàleg global, amb la col·laboració voluntària d'adults (professors, professores, mares i pares).
Taula de Joves de Sant Andreu
Plataforma integrada per diferents associacions i col·lectius del districte de Sant Andreu (Barcelona) que treballa per a l?assoliment de la plena ciutadania de la gent jove.