english deutsch
El rock català
Feta per Aida Torres i Tania Comas, alumnes de 4t. d'ESO el curs 2000.01 a l'IES XXV Olimpíada de Barcelona. Història, grups i enllaços.
Els esports
Feta per Gerard Ponce i Pedro Malo, alumnes de 4t. d'ESO el curs 2000-01 a l'IES XXV Olimpíada de Barcelona. Introducció, partitura, enllaços i contingut del treball.
Els Estels
Feta per la Jenny i la Marta, dues alumnes de 4t. d'ESO del curs 200-01 de l'IES XXV Olimpíada de Barcelona. Dades sobre els estels, llegendes i hobbies personals.
L'aeronàutica
Feta per Markus Resinger i Mònika Ramos, alumnes de 4t. d'ESO de l'IES XXV Olimpíada de Barcelona el curs 2000-01. Introducció, apartat musical, d'imatges d'enllaços i contingut del treball.
La informàtica
Feta per Albert Porto i Albert Ricard, alumnes de 4t. d'ESO el curs 2000-01 de l'IES XXV Olimpíada de Barcelona. Introducció, partitura i enllaços.
La pàgina web del Dasavi i la Júlia Marsa
Feta pel Davi i la Júlia Marsa, dos germans que viuen a la comarca del Maresme. Fotografies de Manaus (Índia).
La televisió
Feta per Marc Vinos i Zaraida Moreno, alumnes de 4t. d'ESO de l'IES XXV Olimpíada de Barcelona, el curs 2000-01. Una animació, una partitura i un treball sobre la televisió.
Les set meravelles
Feta per Abel Cabrera i Víctor Pérez, alumnes de 4t. d'ESO de l'IES XXV Olimpíada de Barcelona, el curs 2000-01. Elements destacats de cadascuna d'elles, apartat musical, d'enllaços i imatges.
Tito World
Jove de la Pobla de Segur, que manté una pàgina amb diversos apartats sobre els seus hobbies: cançons, videos i humor, entre d'altres.