english deutsch
Persoonlijke Homepages
Daniel Emma en Rupert fansite, het Kippenhok, Kip, Liske,Anne, Jacquelien en Henk, Kossen, Rosanne's Harry Potter webpagina, Sterretjes Zweinstein, Strijders van Perkamentus
Bassisschool 't Holthuus
Site van basisschool 't Holthuus te Huissen (Gelderland). Met veel informatie en spelletjes.
De Lekke Ketel
Harry Potter nieuws en forum.
Dreuzels.com
Over de Harry Potter boeken en de films met trailers. Verder kun je een Superquiz doen en de beste Harry Potter kenner van Nederland worden.
Harry Potter en de gevangene van Azkaban
De officiële Harry Potter homepage van deze film. Trailer, wallpapers, afbeeldingen en spelletjes.
Harry Potter funsite
Informatie over het ministerie van toverkunst, Zweinstein, vakken, andere toverscholen, Joanne Rowling, de boeken en de films. Verder nog een encyclopedie van de fabeldieren en de personages, een verjaardagskalender en een forum.
Harry Potter Online
Wekelijkse eigen e-zine Heks en Haard, online lessen volgen op Zweinstein, de sorteerhoed en een Harry Potter woordenboek.
HPsite
Korte beschrijving van de boeken. Informatie over de films, met onder andere video beelden van interviews. Moppen, spelletjes en een forum.
Perkamentus
Perkamentus is de wijze hoofdmeester van Hogwarts heksenschool. Deze site biedt je toegang tot zijn kamer, waar je verschillende spelletjes kunt spelen.
Waan je een dag op Zweinstein
Ben jij een grote Harry Potter-fan en zou jij graag willen weten hoe het is om een leerling van Zweinstein te zijn? Dat kan, kijk maar eens rond.
WizardZone
Harry Potter community. Met discussies over de films, boeken en nieuws.
Zweinstein.net
Onofficiele Nederlandse Harry Potter site. Met veel informatie.
Zweinstein.nu
Informatie over Harry Potter, woorden vertalen naar allerlei andere talen en meedoen op Zweinstein zelf.