english deutsch
Programma's
De Zevensprong, Ernst Bobbie en de Rest, Fabeltjesweb, GTST Fanpage, Hallootjes!!!!, Het Klokhuis, Kabouter Plop, Kinderen voor Kinderen, KRO's Tien Plus, Pippi's Internet
Tekenfilms
Indexen, Anime wolken, Dip & Dap; animatiefilms voor kinderen, DragonballZ, DragonbalZ, Jellabies, NijnTje PluiS, Nikos Pokémon site, Pokemon Paranoia, Spongebob, www.jodokus.nl
Cartoon Network
TV-gids, games (spelletjes) en informatie over de programma's zoals Dragon Ball Z.
Fox Kids
Spelletjes spelen op de website, chatten met je vrienden, informatie over de programma's, en natuurlijk de tv-gids om te weten wanneer jouw favoriete programma wordt uitgezonden.
JIMTV
De jongerenTV van de Vlaamse Media Maatschappij.
Ketnet
Online versie van de jongeren televisiezender Ketnet, een VRT productie. Met veel informatie over de verschillende programma's.
Kinder TV
Uitgebreide informatie over Nederlandse kinderseries uit het verleden. Met tunes, liedjes, e-cards en een forum.
Kinderkast
Kinderkast-televisieprijzen. Wat zijn de beste Nederlandse tv-programma's voor de jeugd? En wie bepaalt dat? Jullie zelf natuurlijk.
Kindernet
De programma's van Kindernet vallen op doordat ze bijna altijd in het Nederlands zijn en doordat er geen geweld in voorkomt. Op de site kan je niet alleen zien wanneer een programma wordt uitgezonden maar je kan er ook allerlei spelletjes spelen.
KRO - Jeugd
Informatie over de jeugdprogramma's van de KRO.
KRO's kindertijd
Programma's voor kleine kinderen. Met een weekoverzicht, een vooruitblik, over de makers en een prikbord.
Ome Willem Fansite
Informatie over het televisie programma De Film van Ome Willem. Veel nostalgie en herinneringen aan dit kinderprogramma van vroeger.