english deutsch
Aandoeningen en Ziekten
Eetstoornissen, Kanker, Astma Kids, Autisme, Kind met ODD, Kindereczeem, Met andere ogen, SARS, Simon en Odil, Sterrekind
Organisaties
BRusjes, Cliniclowns, CliniClowns, De Regenboogboom, Doe Een Wens Stichting Nederland, Kidkruis, Ronald McDonald Kinderfonds, SBNDJ, SHJO, Stichting FOK
Tieners
Chris' Weblog - Be Different, De Netdokter, Jongemensen.nl, Jongpositief, Jopla, Kindercardiologie, Zoenen en zo
Voeding
Alles over voeding, Ei, Leef je uit met groente en fruit, Snoep, Voeding
Artherapie
Vorm van therapie als woorden tekort schieten. Voordelen van artherapie op een rijtje.
Bah! Hoofdluis
Informatie over hoofdluis, hoe kom je er aan en wat kun je er aan doen.
Bedplassen
Thomas van 11 jaar krijgt hier antwoord op zijn vraag over bedplassen, heb jij ook een vraag? Als het niet op deze site staat, is er een mogelijkheid om hem gewoon te stellen!
Donor worden, welles of nietes
Info over orgaandonatie.
EHBO
Eerste hulp die je kan geven bij ongelukken. Wat zit er in een verbanddoos, de ambulance, handelingen en in het ziekenhuis.
Gezondheid
Verschillende aspecten die met een gezond lichaam te maken hebben, zoals tandenpoetsen en sporten. Andere onderwerpen die behandelt zijn: ziekenhuis, tandarts, ogen en verzorging. Er zijn tekeningen en een kleurplaat.
KNGF Geleidehonden
Informatie voor spreekbeurt, opstel of werkstuk, verzorgd door het Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds.
Orthodontie Online
Beugel.nl geeft informatie over tanden en gebit, het werk van de orthodontist (de beugeltandarts), en verder alles wat je moet weten over je beugel. Ook vindt je op deze website over orthodontie een aantal voorbeeldpatiënten en animatiefilmpjes over de werking van de belangrijkste beugels.
Schooltv - Jeugd EHBO A
Met de leerstof voor dit examen, een quiz om te oefenen, tips voor het omgaan met ongelukken en informatie over het bijbehorende tv-programma.
Wilhelmina Kinderziekenhuis
Wegwijzer voor het kinderziekenhuis in Utrecht en eerste hulp bij werkstukken.