english deutsch
De Mens
Brein, De menselijke machine, De tandarts, Het menselijk lichaam, Human behavior, Human Origins, Puberteit, Sexuele voorlichting, Shit happens, Zintuigen
Vleermuizen
Cees' vleermuizen pagina, Vleermuis site voor kids, Vleermuizen, Vleermuizen in Nederland
Anne's dierenplaneet
Alles over Anne's lievelingsdieren. Waaronder jachtluipaarden, schildpadden en uilen met veel links naar andere dierensites.
Bio - logisch
Uitleg over hart, longen, spijsvertering, planten en adaptatie. Een en ander wordt duidelijk gemaakt met behulp van animaties.
Buideldieren
De verschillende soorten overzichtelijk bij elkaar.
De egel
Verhalen en plaatjes. Via het overzicht kom je bij informatie.
De hamster
De korenwolf leeft in zuid-Limburg en wordt met uitsterven bedreigd. Informatie over het leefgebied, voeding, voortplanting en uiterlijk van dit diertje.
De pandabeer
Zijn leefgebied, voedsel en voortplanting.
De varkenshouder
Over het varken en zijn voer, het leven op de boerderij, de mestopslag, de fokzeugen- en de vleesvarkensstal. Met een schuifpuzzel, een kleurplaat, een memory en een kennisquiz.
Een kijkje in de dierenwereld
Korte beschrijving van panda's, kangoeroes, huisdieren paarden en ijsberen.
Egels
Je kunt hier allerlei informatie vinden over de Europese egel, zoals anatomie, leefomgeving, voeding, gedrag, en manieren waarop wij deze bedreigde diersoort kunnen helpen te overleven.
Eieren
Allerlei weetjes over het consumptie ei. Hoe is een ei opgebouwd, recepten, knutselen en spelletjes.
Frettenpret
Over fretten en hun verzorging. Met informatie voor spreekbeurten en werkstukken, en een apart gedeelte voor ouders en leerkrachten.
Hamsters Online
Over de geschiedenis en de soorten, het onderhoud en de kosten.
IJsbeer.info
Wat eet een ijsbeer, hoe oud wordt hij en meer informatie voor bijvoorbeeld een spreekbeurt of werkstuk. Met foto's, een spelletje en een quiz.
Leeuwen
Informatie over leeuw, leeuwin en leefomgeving.
Nederlandse Vereniging van Dierentuinen - NVD
Spreekbeurt houden over dieren? Kijk of ze hier jouw favoriete dier hebben. Daarnaast vindt je hier allerlei adressen van dierenparken in Nederland.
Rendier
Informatie over het rendier. Leefomgeving, legendes, knutsel tip en ook een stukje over de kersman.
Tijgersite
Over het leefgebied, leefwijze, lichaam, soorten tijgers en plaatjes.
Vida nueva
Nederlands chinchilla opvangcentrum met uitgebreide en praktische informatie over huisvesting, verzorging, zwangerschap en geboorte van chinchilla's, hygiene- en medische tips.
Wereld van de Orangutan
Het valt beslist niet mee, om een orang oetan in het oerwoud te zien, want ze zijn erg schuw en leven alleen in de hoogste boomtoppen. Virtuele tocht door het oerwoud.