english deutsch
Versuri
Cântece de munte, Cântece.go.ro, Cercul Andantino - Cântece, Clubul Exploory, DinDragoste.ro, Encius.info, Lumea Piticilor, Muzica româneasca, Parinti.com, Pro Natura
Corul de copii "Do-Re-Mi"
Include o prezentare a ansamblului muzical, cu fotografii, videoclipuri, cântece, versuri si detalii despre membri, alaturi de programul cursurilor optionale.
Corul de copii "Flori si Stele"
Sunte prezentate istoricul si activitatea institutiei, o colectie de piese muzicale, o carte de impresii si adresele de contact.
Corul de copii "Minisong"
Include o prezentare a istoricului si a activitatilor desfasurate, alaturi de imagini ale membrilor si dirijorilor si piese muzicale.
Corul de Copii Radio
Ofera detalii despre profilul si repertoriul ansamblului muzical, profilurile membrilor componenti, o cronica a activitatilor si impresii ale ascultatorilor.
Ene, Noni Razvan
Tânar pasionat de muzica dance. Sunt oferite informatii despre activitatea de pe scena si din domeniul muzicii, stiri si interviuri, alaturi de mostre audio, versuri creatii si imagini personale.
Floare de colt
Grup vocal alcatuit din copii cu vârste cuprinse între 4 si 11 ani, condus de profesor si compozitor Georgiana Lupescu. Include o galerie cu imagini de la diferite evenimente, videoclipuri si cântece în format media.