english deutsch
Beldean, Cornel-Marcel
Elev din Cluj-Napoca interesat de medicina. Sunt oferite informatii biografice, un curriculum vitae, articole recente sau arhivate si o colectie de site-uri realizate personal.
Blond, James
Sunt prezentate date personale, fotografii personale si generale, bancuri, o colectie de site-uri preferate si date de contact.
Bozna, Bogdan
Tânar din Focsani pasionat de muzica, filme si informatii. Cuprinde date si imagini personale, o colectie de site-uri preferate si adrese de contact.
Bulgaru, Bogdan
Ofera sfaturi de dragoste, server de chat online, sondaje, adrese de e-mail si forum de discutii online cu prieteni si absolventi ai promotiei 1998 de la liceul "Nichita Stanescu" din Bucuresti.
Burdulea, Alexandru Adrian
Elev la Liceul Teoretic "Dimitrie Cantemir" din Iasi, pasionat de informatica si muzica. Site-ul include date personale, tutoriale si o galerie cu creatii Web, un jurnal online si adrese de contact.
Îngerul de la miezul noptii
Pagina personala a unei persoane ramasa sub anonimat, cuprinzând o tema saptamânala de discutii si arhiva acestora, forum si chat online, si date de contact prin e-mail sau scrisori virtuale.
Martin, Adi
Elev din Drobeta-Turnu Severin. Sunt afisate date despre pasiunile si emisiunile TV favorite si adresele de contact.
Maxim, Lucian
Tânar cu interes fata de mediul Internet. Sunt oferite date personale, imagini cu prieteni si familie, o lista cu programele informatice preferate si adresele de contact.
Miu, Mihai
Student al Facultatii de Electronica din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti. Ofera stiri despre site, un program pentru Windows de criptare a fisierelor, gânduri, date biografice si o colectie cu imagini personale.
proXtu
Contine o serie de imagini, diferite imagini, melodii si programe pentru download, informatii despre autor si date de contact.
Radulescu, Cosmin
Tânar locuitor al orasului Slatina. Site-ul include informatii despre jocurile preferate, sfaturi utile despre obtinerea unui loc de munca, programe pentru întretinerea calculatorului personal si adrese de contact.
Sandu, Andrei
Elev al liceului de informaticã "Grigore Moisil" din Timisoara. Cuprinde date despre pasiuni, sporturi preferate, imagini diferite mesaje pentru prieteni si colegi.
Shogun, Radu Adrian
Elev al scolii cu clasele I-VIII nr. 30 din Timisoara. Ofera informatii despre rezultatele obtinute la învatatura, lista hobby-urilor, o sectiune cu aplicatii software si referintele de contact.
Stamatin
Gânduri si idei personale despre dragostea adolescentina prezentate de tânar sub pseudonimul Poison.
Urszui, Peter
Elev al scolii Nicolae Titulescu din Cluj, pasionat de Internet, baschet si înot. Prezinta imagini din natura si cu masini, bancuri, date despre activitatea scoalara si detalii de contact.