english deutsch
Acsinia, Andrei
Elev al scolii sucevene "Miron Costin". Ofera date personale, o galerie cu imagini ale colegilor, parintilor si prietenilor si detalii despre hobby-uri si personajele de desene animate preferate.
Amicii
Paginile prezinta imagini si detalii despre copiii clasei a III-a A de la scoala generala din Gura Humorului, Suceva. Sunt oferite si detalii despre data nasterii, adresa, hobby-urile si gândurile de viitor ale tinerilor elevi colaboratori ai revistei scolare Amicii.
Andreea
Eleva din Arad, nascuta în zodia Capricornului. Ofera fotografii cu pisioului sau, Muky, mama sa si de la aniversarile zilei de nastere. Include si povesti si o colectie cu paginile preferate.
Ardelean, Diana Alexandra
Fetita din Bucuresti, nascuta în zodia Racului. Ofera informatii despre parinti si hobby-uri, alaturi de imagini si adrese de contact.
Felea, Paul
Tânar din Abrud, judetul Alba, pasionat de schi alpin. Ofera date biografice, lista diplomelor obtinute si fragmente din publicatiile locale.
Filip, Andrei
Sunt oferite fotografii si detalii despre bebelusul Filip Andrei.
Giura, Iulia
Nascuta la data de 20 septembrie 2001. Include imagini structurate în albume anuale si date despre parintii Angelica si Octavian Giura.
Grosu, Victor Alessandru
Baietel nascut pe data de 9 iulie 2002 în Iasi. Site-ul prezinta informatii personale, cântece, un album foto si adresele de contact.
Lazarescu, Ana-Maria
Pagina personala cu fotografii sugestive afisate în functie de anul în care au fost realizate.
Nic 4 Fun
O colectie de jocuri online, imagini pentru calculator, tutoriale, reviste, carti, date despre autor si link-uri preferate.
Paponi, Francisca
Fetita nascuta pe data de 24 mai 2001. Site-ul ofera o colectie de imagini si o carte de oaspeti.
Popescu, Andrei
Jurnal personal cu fotografii si imagini sugestive. Include comentarii pe baza unor evenimente cotidiene. Pentru fiecare comentariu este specificata data publicarii.
Samoila, Alexandra Angelique
Fetita nascuta pe data de 28 iunie 1999 în Montréal, Canada. Site-ul realizat de parintii Coca si Aurel contine un album foto, colinde si povesti, alaturi de jocuri si adresele de contact.
Tufaru, Valentin Eliace
Elev din Drobeta Turnu-Severin pasionat de informatica. Include o scurta prezentare si adresele de contact. Site prezentat si în limba engleza.