english deutsch
Brotacel.go.ro
Sunt prezentate date de ordin general despre amfibieni, alaturi de detalii despre specii si tipurile de broaste râioase din întreaga lume.
Clasa a 5-a de la scoala 103 din Bucuresti
Site-ul prezinta momente din activitatea clasei, cu fotografii si detalii despre elevii acesteia, informatii despre revista iDEEA si date de contact pentru vizitatori.
Clopotel - Portal pentru copii
Dedicat copiilor, ofera conturi de e-mail gratuite, informatii despre examenele de capacitate si admitere, concursuri, programul TV, referate, basme, jocuri si povesti pentru copii, alaturi de un forum de discutii si o comunitate online.
Engleza pentru copii
Ofera poezii, cântece, jocuri si informatii despre modul de pronuntare a cuvintelor din vocabularul fundamental englezesc.
Gradinita "Casa cu Pitici"
Insitutie argeseana cu predare în limba româna. Sunt afisate programul si activitatile zilnice, conditiile de studiu si adresele de contact.
Gradinita 123
Sunt prezentate un scurt istoric si oferta educationala oferita de catre institutia bucuresteana.
Gradinita Ada Kindergarten
Institutie particulara cu predare în limba engleza. Contine o prezentare a structurii institutiei, activitatile zilnice, album foto, o carte de impresii si adrese de contact. Ofera parintilor posibilitatea de a urmari în direct activitatile din interiorul gradinitei.
Gradinita Happy Univers
Insitutiei bucuresteana cu predare în limbile româna si engleza, optional germana si franceza. Contine imagini si informatii despre cadrele de educatie, programul si activitatile zilnice, date de contact.
Gradinita Ioana
Institutie bucuresteana cu predare în limbile româna si engleza. Include o prezentare a activitatilor, a personalului si a programului zilnic, o galerie de imagini si adrese de contact.
Gradinita Kinderland
Institutie bucuresteana din Sectorul 5 ce ofera educati în limbile engleza si germana. Sunt prezentate date despre activitatile zilnice, tarifele percepute, o colectie de imagini si date de contact.
Gradinita Little Friends
Contine istoricul si date generale despre institutia bucuresteana, activitatile de educare a copiilor, o galerie de imagini si adresele de contact.
Gradinita Melba
Institutie particulara cu program intensiv engleza-germana. Sunt prezentate evenimentele recente, serviciile oferite, un album foto, conditiile de inscriere, o carte de oaspeti si adrese de contact.
Gradinita Olga Gudynn
Include date despre personalul educational bucurestean, programul si colectivul intitutiei, o galerie de imagini, costurile practicate si adresele de contact. Ofera predare în limbile engleza si româna.
Gradinita Sf. Constantin si Elena
Institutie particulara bucuresteana cu predare bilingva româno-engleza. Include detalii despre misiune si personal, tarifele percepute, o galerie de imagini si adrese de contact.
Gradinite
Un site dedicat parintilor ce urmeaza sa îsi duca copilul la gradinita. Include informatii despre crese si gradinite de stat si particulare, precum si date despre cei care ofera babysitting, cabinete de pediatrie si programul spectacolelor bucurestene.
HBZone
Autorul paginii ofera teme scolare din arhiva proprie, de genul compunerilor, al rezumatelor, eseurilor si poeziilor destinate elevilor din ciclul primar de învatamânt. Include totodata documente utile în învatarea limbii germane.
Infotim - Grupa mica si mijlocie
Ajuta copiii sa învete literele, cifrele, culorile si diferite melodii, sa recunoasca animalele salbatice sau domestice, sa citeasca povesti si sa faca diferenta dintre anumite fructe si legume.
Kappa - Adunare
Copiii pot învata adunarea cu ajutorul unui calculator si al unui prieten care îi îndruma în lumea matematicii.
Kappa - Scadere
Copiii pot învata operatia de scadere cu ajutorul calculatorului si al prietenului online.
Liceul Cavnic
Imagini ale elevilor, de la diferite evenimente si ale scolii din Cavnic, judetul Maramures.
Liceul Onisifor Ghibu - Chisinau
Ofera informatii despre activitatea si evenimentele recente ale liceului estetic-umanist din Republica Moldova, alaturi de evenimente, galerie foto, un forum de discutii si o carte cu impresii ale vizitatorilor.
MagicLand
Un site despre educatie, jocuri, povesti si curiozitati despre animale, astronomie si natura, inventii, jucarii si datele de contact ale firmei.
MatematicAE
Revista virtuala de matematica destinata atât elevilor pasionati sau amatori ai matematicii. Contine probleme si rezolvari, curiozitati, glume si un forum de discutii online.
Sa învatam despre padure
Program international de educatie despre paduri care se adreseaza cadrelor didactice si elevilor care doresc sa aiba un cuvânt de spus în ceea ce priveste viitorul mediului înconjurator.
Scoala Horlesti-Rediu
Sunt oferite imagini si informatii despre elevii si profesorii acestei institutii iesene.
Sistemul Periodic al Elementelor
Contine informatii despre elementele chimice din sistemul periodic, alaturi de detalii despre autorul paginilor si o sectiune cu referate scolare.