english deutsch
Personliga hemsidor
Barn, Ton+Ñringar
Religion
Den heliga Birgitta, Heliga Birgitta, Kyrkoåret
Barn- och ungdomspsykiatri
Fråga om problem som mobbning, ätproblem, övergrepp och kriser. Den som svarar är antingen kurator, läkare eller psykolog.
Barnens regnskog
En ideell förening som arbetar med skolor och barn med program för inköp av regnskog, arbete med miljöutbildning, regional utveckling och skogsplantering.
Barnombudsmannen i Uppsala
Presentation av BO, information om olika problem som barn kan möta samt om jourtelefonen.
BRIS Barnens rätt i samhället
Möjlighet att mejla BRIS om saker som är viktiga för dig, t.ex. om du är ensam, rädd eller mobbad. Du behöver inte tala om vad du heter. Även allmän information om BRIS och hjälptelefonen.
JUNIS
IOGT-NTOs barn- och ungdomsorganisation. Medlemmarna är ledare i alla åldrar och barn och ungdomar mellan 7 och 14 år. Med nätupplagan av medlemstidningen, senaste nytt och drogfakta.
Riksorganisationen för ett drogfritt Sverige
En rikstäckande ideell förening som arbetar förebyggande mot droger främst bland unga.
UNF Gotland
Hemsida för Ungdomens Nykterhetsförbunds Gotlandsdistrikt. Kontaktinformation, kalendarium, protokoll, nyheter, och lokalföreningarna Tåilu för ungdomar över 16 och Dreadful för dem som är yngre.
Unga som bryr sig
Vi arrangerar volontärresor till utlandet, biståndsprojekt i Sverige, roliga ungdomsträffar, utbildningar och workshops.
Ungdomsbrandkåren Ystad
Informationssida som beskriver och ger information om Ungdomsbrandkårens verksamhet, främst för ungdomar mellan 11-16 år.