english deutsch
Associacions
Associació Internacional de Joves de Casals Catala, Consell de la Joventut d'Espanya, Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana, Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Direcció General de Joventut del Govern Balear, El dret a ser nen, Esplai Isard - Flor de Neu, JOC, Kan Peanut, Kidlink
P+ágines personals
El rock català, Els esports, Els Estels, L'aeronàutica, La informàtica, La pàgina web del Dasavi i la Júlia Marsa, La televisió, Les set meravelles, Tito World
Activitats Estiu
Proposta de la Secretaria General de Joventut d'activitats lúdiques i d'esbarjo per a l'estiu (campaments, colònies, casals, estades, rutes o camps de treball, entre d'altres) adreçades als infants i joves. Organitzades per entitats d'educació en el lleure.
Espai Jove
Agència de recursos i noves tecnologies amb canals temàtics d'ensenyament, lleure, habitatge, salut, societat i participació.
Filòpolis
Filosofia per a no iniciats. Definicions, història, autors, obres i escoles de la filosofia.
Guia Jove
Serveis que la Generalitat de Catalunya posa al servei dels joves. Classificats per temes (educació i cultura, treball, habitatge, salut, participació o cohesió social) i amb cercador. Es pot descarregar una versió en format PDF.